Dabīgi. No Ziemeļamerikas.
No botāniskā viedokļa, savvaļas rīsi ir ūdens zāle. Pēc ražas novākšanas graudi tiek apgrauzdēti, kas rada raksturīgu riekstu garšu. Baudiet savvaļas rīsus kā tīru piedevu pie zivju un dārzeņu ēdieniem vai sajauciet tos ar citiem rīsu veidiem.
Pagatavošana: 125 g savvaļas rīsu ieber 250 ml viegli sālīta ūdens un vāra vidējā karstumā apmēram 40 minūtes.
Sastāvdaļas: 100% savvaļas rīsi*. *bioloģiskā lauksaimniecība ārpus ES. Kontroli veica: skat. uz iepakojuma.
Var saturēt glutēna, sojas, riekstu, sezama daļiņas.
Uzglabāt istabas temperatūrā un sargāt no gaismas.
Uzturvērtība uz 100g: enerģētiskā vērtība - 1620kJ / 382kcal;
tauki – 1,1g; no tiem piesātinātās taukskābes – 0,3g, ogļhidrāti – 75g; no tiem cukuri <0,5g, šķiedrvielas – 6,2g, olbaltumvielas – 15g, sāls 0,02g.