Alce Nero Bio bezglutēna kukurūzas un rīsu makaroni “Spaghetti” ir ātri pagatavojami (8-10 min. laikā). Veidoti no Itālijā audzētas kukurūzas un rīsiem.
Nesatur glutēnu.
Gatavošanas laiks: 8-10 minūtes.
Pagatavošana: ņem 100 g makaronu uz 1,5 litriem ūdens. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno 10 g sāls uz 1 litru ūdens. Vāra 8-10 minūtes (“al dante”) un bauda pasniedzot ar iemīļoto pesto vai tomātu mērci, vai citām piedevām.
Sastāvdaļas: kukurūzas milti* (80%), rīsu milti* (20%). * Bioloģiskā lauksaimniecība Itālijā (kontroli veica: skat. uz iepak.).
100 g vidējā uzturvērtība: 1499 kJ / 353 kcal, tauki 1,4 g, no kuriem piesātinātie 0,5g, ogļhidrāti 77 g, no tiem cukuri 2,0 g, šķiedrvielas 1,0 g, olbaltumvielas 7,0 g, sāls 0,05 g.