Izcila garša, vēl izcilāka pēcgarša!
BIO kafijas pupiņas - vidēja grauzdējuma. Bio arabikas pupiņas pēc godīgās tirdzniecības principiem tiek iegūtas Centrālamerikā, Austrumāfrikā un Indonēzijā.
Lai nodrošinātu izcilu kvalitātes un garšas līdzsvaru, Arvid Nordqiust nodrošina pastāvīgu rūpīgas kafijas atlases procesu. Tās vienmēr ir 100% Arabikas šķirnes kafijas pupiņas ar AA+ kvalitātes zīmi. Izvēlētā kafija ir audzēta lēni un augstumā. Tas nodrošina kafijas pupiņu plaši niansētu garšu spektru un bagātīgu aromātu.
Arvid Nordqiust kafijas ražošanas procesā 65% izmanto “mazgāšanas” jeb “slapjo” metodi, kas sniedz neatkārtojamu un precīzi sabalansētu kafijas skābuma noti. Tādējādi, Arvid Nordquist kafija nekad nebūs vienkarši rūgta vai skāba. Tā sniegs līdzsvarotu un bagātu garšu spektru, kura raksturu atbilstoši paterētāju garšas gaumēm maina gan kafijas pupiņu izcelsmes valsts klimatiskās īpatnības, gan kafijas pupiņu grauzdēšanas process.
Īsts kafijas baudītājs sajutīs garšas un aromāta niansētību, augļu notis, riekstu un šokolādes blāzmu. Ar lazdu riekstu aromātu, piparu pikantumu un augļainu pēcgaršu. Un to Arvid Nordquist panāk izmantojot tikai izcilākās kvalitātes kafijas pupiņas un dažādās grauzdēšanas metodes. Tīra kafija ar skaidru tās izcelsmi un atzītu kvalitāti.
Ieteicams pagatavot kafijas automātos, presskannās un vārot kafijas kannās.
Kafija katrai gaumei!