0 preces, 0,00 €
Mandeļu kulinārijas krēms ir alternatīva piena vai sojas krēmiem. Šis krēms nesarūgst, kad to gatavo. To var vārīt un jaukt ar skābām ēdienu sastāvdaļām, tādām kā citrons vai sinepes.
Nesatur soju, laktozi un piena proteīnu.
Sastāvs: ūdens, mandeles* 7%, mandeļu eļļa*, agaves sīrups*, stabilizētāji (arabika sveķi, ksantāna sveķi), emulgators: saulespuķu lecitīns, jūras sāls, dabīgas aromātvielas*.
*no bioloģiskām lauksaimniecībām.
Saulespuķu lecitīns nesatur ĢMO.
100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 383kJ/93kcal, olbaltumvielas 1.3g, ogļhidrāti 1,0g, tauki 8.5g., sāls 0.1g.