Topinambūrs satur inulīnu un tā ir dabas dāvana cukura līmeņa normalizēšanai cilvēka organismā. Te recepte veselīgiem cepumiem!
Cepumi nebūs ļoti saldi (ja gribas saldus, jāpievieno vairāk saldinātājs vai, piemēram,
dateles), vidēji cieti un ar nelielu topinambūru piegaršu.
Sastāvdaļas:
Vienkārša pagatavošana:
1. Sajauc visas sausās sastāvdaļas.
2. Iemaisa mitrās sastāvdaļas, izveido mīklas bumbu un atpūtina mīklu ledusskapī ~30 minūtes.
3. Starp cepampapīriem izrullē mīklu 1-3 mm biezumā, izspiež vēlamās cepumu formas.
4. Cep 10-15 min. 180C grādos. Cepumi jāpieskata, ātri var apdegt.
5. Cepumus pilnībā atdzesē.
Lai labi garšo!