Augsts olbaltumvielu un šķiedrvielu saturs.
Zems piesātināto tauku saturs.
Sastāvs: sarkano lēcu milti*
* no sertificētas bioloģiskās lauksamniecības.
100g produkta satur: enerģētiskā vērtība: 1453kJ/347kcal, tauki: 3g, no tiem piesātinātās taukskābes 0,5g, ogļhidrāti: 53g, no tiem cukuri 1,5g, šķiedrvielas: 9g, olbaltumvielas: 23g, sāls: 0,08g.
Alergēni: var saturēt sojas daļiņas.
Pagatavošana: uzvārīt ūdeni, pievienot sāli un iebērt makaronus. Kad ūdens sācis vārīties, samazināt karstumu līdz minimumam. Gatavot aptuveni 5-6 minūtes. Nokāst un pievienot garšvielas pēc izvēles.
Uzglabāt vēsā un sausā vietā.
Ražots Itālijā.