Šie dzīvie biešu krekeri ir ļoti saderīgi ar zaļajiem lapu salātiem un sieru. Tie ir kraukšķīgi ar bagātīgu biešu un ķimeņu garšu, labi piemēroti atslodzes dienām.
Biešu uzturvērtība ir neparasti liela. Biešu saknes satur cukurus- glikozi, fruktozi un saharozi (līdz 25%), organiskās skābes- citronskābi, skābeņskābi un ābolskābi, dažādus olbaltumus, BB, В, С, Р, РР vitamīnus, karotinoīdus, folijskābi, pektīnus. Kā arī šķiedrvielas, aminoskābes (lizīnu, valīnu, arginīnu, histidīnu u.c.). Bez tam bietēs ir tādi mikroelementi kā kobalts, rubīdijs, cēzijs, varš, dzelzs, hlors, kālijs, fosfors, sērs, magnijs, jods. Daudzi no tiem regulē asinsrades procesus, tāpēc cilvēki, kas uzturā bieži lieto bietes, nekad necieš no mazasinības.