Kraukšķīgas brokastis un pēcpusdienas tēja bez glutēna! Kukurūza, rīsi, amarants un kvinoja plus 45% dažādu augļu!
Recepte. Kraukšķīgās uzkodas. 50 g kraukšķīgā bio mušļa ar augļiem, 100 g baltās šokolādes. Šokolādi salauž gabaliņos un lēnām izkausē ūdens peldē. Musli samaisa ar kausēto šokolādi. Ar karoti uz cepampapīra veido nelielas kaudzītes un liek vismaz uz vienu stundu aukstumā, lai sacietē. Atkarībā no izmēra, sanāk apm. 20 uzkodas.
Sastāvdaļas: žāvēti augļi* 45% (Sultana rozīnes*, aprikozes*, vīģes*, āboli*, avenes*, rīsu milti*, saulespuķu eļļa*), kukurūzas manna*, saulespuķu sēklas*, rīsu milti*, nerafinēts niedru cukurs*, amaranta milti*, kvinojas milti*, griķu milti*, jūras sāls. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).
100 g vidējā uzturvērtība: 1507 kJ / 357 kcal, tauki 6,0 g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,8 g; ogļhidrāti 64 g, tostarp cukuri 31 g; šķiedrvielas 6,5 g, olbaltumvielas 7,5 g, sāls 0,36 g.