Sastāvdaļas: Baltās pupiņas lielās*.
*Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
Bioloģiskās baltās pupiņas ir labi zināms un viegli lietojams pākšaugs. Tas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots. Ieteicams zupām, sautējumiem (ideāli ar dārzeņiem), pastētēm un pastām.
Pagatavošanas metode: Pupiņas, kas iepriekš izmērcētas vismaz 12 stundas un noskalotas, tās vāra svaigā, nesālītā ūdenī apmēram 60 minūtes. Nesālīt pupiņas līdz vārīšanas beigām.
Uzturvērtība 100g: Enerģētiskā vērtība - 1576 kJ / 373kcal Tauki - 0,9 g ieskaitot piesātinātās taukskābes - 0,2 g Ogļhidrāti - 60g ieskaitot cukurus - 2,1 g Šķiedra - 15 g Olbaltumvielas - 23 g Sāls - 0,4g
Alergēni: Iepakots vidē, kura var saturēt glutēnu saturošu augu daļiņas.