Pektīns mājās gatavotu augļu konservu pagatavošanai.
1 iepakojums - uz 2 kg cukura!
Pektīns dabiski atrodams augļos. Pateicoties želējošajām un saistīšanas īpašībām skābā vidē, to ļoti bieži izmanto augļu un augļu un dārzeņu konservu, t.i., ievārījumu, želeju, ievārījumu un marmelāžu, ražošanā.
Produkts bez glutēna (PL-064-088)
Kā pagatavot ievārījumu (izmantojot Celiko Pectin): Rūpīgi nomazgājiet augļus un nosusiniet tos sietā. Atkarībā no augļa: izņemiet kauliņus, noņemiet stublājus, sēklas, nomizojiet un sasmalciniet lielākus augļus. Sagatavotos un nosvērtos augļus lej katlā. Pievienojiet ūdeni*, 1 paciņu Celiko pektīna un citronu sulu. Sajauc. Uzvāra maisot. Vārošajos augļos ielej cukuru. Gatavot min. 3 minūtes, maisot, lai nepiedeg ievārījums. Ja nepieciešams, noņemiet izveidojušās putas, ielejiet karsto ievārījumu sterilizētās burkās un nekavējoties aizveriet tās. Apgrieziet burkas otrādi uz apmēram 10 minūtēm.
Sastāvdaļas ievārījuma pagatavošanai - uz iepakojuma. Pektīns mājās gatavotu augļu konservu pagatavošanai. Bezglutēna produkts.
Sastāvdaļas: pektīni.
Var saturēt: pienu, soju un to atvasinājumus.
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.