„Clearspring“ ekoloģiska tradicionāla japāņu sojas un brūno rīsu miso pasta. Nepasterizēts, raudzēts. Liels olbaltumvielu daudzums. Izmanto tradicionālo japāņu ēdienu gatavošanā, kā garšvielu zupās (mēģiniet likt skābā krējuma vietā), sautējumos, kartupeļu biezenī, dažādās mērcēs, desertos, marinādēs, pastās, zivju un dārzeņu ēdienos. Piemērots vegāniem.
Miso ir vērtīgs raudzēts sojas produkts. Ražo Japānā kopš 8. gadsimta, kur katru dienu dažādiem ēdieniem tiek patērēts vairāk nekā 1000 tonnu miso. Clearspring miso ir izgatavots tikai no augstākās kvalitātes sastāvdaļām, no veselām sojas pupām un veseliem brūno rīsu graudiem. Dabiski raudzēts 12 mēnešus koka ciedru mucās ar unikālu koji fermentācijas kultūru.
Olbaltumvielas palīdz uzturēt normālu kaulu stāvokli, palīdz palielināt muskuļu masu, kā arī saglabāt to. Svarīgi ievērot daudzveidīga un sabalansēta uztura lietošanu un veselīgu dzīvesveidu.
Lietošana: izšķīdiniet miso nelielā daudzumā ūdens (apmēram 1 t.k. miso uz 1 glāzi šķidruma) un pievienojiet to ēdienam tikai pirms vārīšanas beigām, lai vārīšanas laikā vērtīgās barības vielas neietu bojā.
Uzglabāt vēsā un tumšā vietā. Izlietojiet 6 mēnešu laikā pēc atvēršanas. Miso ir ""dzīvs"" produkts, tāpēc notiekošā fermentācija var nocelt vāciņu, bet produkts joprojām būs derīgs lietošanai. Rauga virsma var iekrāsoties balta, to izraisa saskare ar gaisu - vienkārši noņemiet to.