Vārīti turku zirņi ir populārs austrumniecisks ēdiens kā piedeva, biezeņos un biezeņzupās, kā arī salātos. Pārstrādāti miltos, tie ir falafela pamats. Sausā klimata dēļ turku zirņiem vislabākie augšanas apstākļi ir Vidusjūrā un Tuvajos Austrumos.
Sastāvs: 100% turku zirņi*. *bioloģiskā lauksaimniecība ES. Kontroli veica: skat. uz iepakojuma.
Vienmēr izvēloties vislabākās bioloģiskās izejvielas, mēs uzturam ilgtermiņa un godīgas tirdzniecības attiecības ar fermeriem visā pasaulē.
Pagatavošana: kā piedevu 2 personām - izmērcēt 150 g turku zirņu lielā ūdens daudzumā apmēram 12 stundas un tad vārīt saldūdenī 60-90 minūtes. Sāli pievienot tikai gatavošanas beigās.
Var saturēt sojas, augļu čauliņu un sezama daļiņas. Glabāt vēsā, tumšā vietā. Otrreizēji pārstrādāts iepakojums, izmest DZELTENAJĀ atkritumu konteinerā, lai to varētu pārstrādāt nākamajam lietošanas ciklam.
100g produkta satur: enerģ. vērtība 1297 kJ /310 kcal, tauki 5.9g, no tiem piesāt. tauksk. 1.1g, ogļhidrāti 44.3g, no tiem cukuri 2.4g, šķiedrv. 15.5g, olbaltumv. 18.6g, sāls 0.06g.
Ieteicams līdz: skat. uz iepakojuma
Izcelsmes valsts: Itālija.
Ražotājs: Midsona Deutschland GmbH.