Īsta. Pilnīgi brīva no jebkādiem "uzlabotājiem".
Rūgts! šokolāde tiek gatavota pēc klasiskās metodes no kakao pupiņām (bean-to-bar).
Bean to bar nozīmē pilnu šokolādes ražošanas ciklu no kakao pupiņas līdz gatavai šokolādes tāfelītei:
-
kakao pupiņu grauzdēšana, smalcināšana un vējošana (kodolu atdalīšana no mizām),
-
šokolādes gatavošana granīta dzirnakmeņu iekārtā (melanžerā),
-
pirmatnējās" šokolādes liešana veidnēs
-
šokolādes karsēšana un temperēšana,
-
šokolādes liešana formās un iepakošana.
Sastāvdaļas: kakao pupiņu kodoli 85%, cukurniedru cukurs 15%.
100g produkta satur: enerģ. vērtība 2721 kJ/604 kcal, tauki 44g (no tiem piesāt. tauksk. 25g), ogļhidrāti 40g (no tiem cukuri 17g), olbaltumvielas 11g.
Uzglabāt sausā,vēsā vietā no +12 - +20 grādu temperatūrai.
Ražots Latvijā.