Izcelsmes vieta: Dienvidfrancija.
Vīna darītavā Pierre Chavin Fabjēns Gross, atzīts vīndaris, kurš pašlaik studē prestižajā Master of Wine, ir apvienojis savus talantus un zināšanas ar Mathilde Boulachin, slavenu vīna mārketinga speciālisti ar starptautisku redzējumu, lai radītu lieliskus bezalkoholiskus vīnus.
Vīnogas tiek novāktas naktī, kad temperaūra ir zemāka, kas palīdz saglabāt stabilu cukura līmeni. Tiek gatavots tradicionāls, alkoholisks vīns, no kura vēlāk atdala alkohola molekulas, izmantojot reverso osmozi.
Garšas buķete: tropiskie augļi, persiki, līčijas un ziedi.
Sader ar ēdieniem: viegli salāti, mīkstie sieri, augļu un ogu deserti, augļu salāti, bumbieru un persiku deserti, citrona sufle.
Vīnogu šķirne: Chardonnay.