Sarkanās lēcas ir īpaši viegli sagremojamas un ātri kļūst mīkstas un krēmīgas gatavojot. Tās plaši tiek izmantotas biezeņu un zupu receptēs, kā arī daudzos Austrumu ēdienos, piem. Dahl.
Sastāvs: sarkanās lēcas*, saulespuķu eļļa*. *bioloģiskā lauksaimniecība ārpus ES. Kontroli veica: skat. uz iepakojuma.
Vienmēr izvēloties vislabākās bioloģiskās izejvielas, mēs uzturam ilgtermiņa un godīgas tirdzniecības attiecības ar fermeriem visā pasaulē.
Pagatavošana: 2 personām - pievienot 150g sarkano lēcu divreiz lielākā ūdens daudzumā un vārīt uz lēnas uguns 10-15 minūtes. Sāli pievienot tikai gatavošanas beigās.
Var saturēt glutēna, augļu čauliņu un sezama daļiņas. Glabāt vēsā, tumšā vietā. Otrreizēji pārstrādāts iepakojums, izmest DZELTENAJĀ atkritumu konteinerā, lai to varētu pārstrādāt nākamajam lietošanas ciklam.
100g produkta satur: enerģ. vērtība 1471 kJ /348 kcal, tauki 1.5g, no tiem piesāt. tauksk. 0.2g, ogļhidrāti 51.6g, no tiem cukuri 1.7g, šķiedrv. 12.1g, olbaltumv. 25.9g, sāls <0.01g.
Ieteicams līdz: skat. uz iepakojuma.
Izcelsmes valsts: Turcija.
Ražotājs: Midsona Deutschland GmbH.