Makrobiotikas eksperts Roberts Lācītis iesaka un SIA”Diet-Market” piedāvā 100% ekoloģiski audzētu, svaigi spiestu kurkumas saknes sulu. Jau tūkstošiem gadu kurkuma tiek lietota Indijas un Ķīnas medicīnā kā neatņemama sastāvdaļa veselības uzlabošanā un arī kā sastāvdaļa katras dienas ēdiena reizēs.
Kurkuma sakne satur antioksidantus, olbaltumvielas, šķiedrvielas, taukvielas, niacīnu, vitamīnus C,E,K, kalciju, varu, dzelzi, magniju un cinku. Augstākās kvalitātes svaigi spiesta, neatšķaidīta sula no Kurkumas saknēm, kuras audzētas Indijas bioloģiski tīrās lauku saimniecībās bez pesticīdu izmantošanas, kā arī ar cieņu pret apkārtējo vidi. Pateicoties sulā esošajai ēteriskajai eļļai, kurkumīns ātrāk un labāk uzsūcas cilvēka organismā, pretēji kurkumas pulverim vai ekstraktam, kur ēteriskā eļļa iet zudumā un tāpēc šāda veida produktiem bieži tiek pievienots alkaloīds (piperine). Kurkumas sula satur visas aktīvās sastāvdaļas ar maksimālo efektivitāti un tai piemīt pikanta, stimulējoša garša.
Sertificēts bioloģisks produkts, atbilstoši Eiropas standartiem, kontrole veikta ar Certisys BE-BIO-01.
Lietošana: Vienu ēdamkaroti tīrā veidā vai atšķaidot ar ūdeni (100-200ml). Pietiek ar vienu ēdamkaroti dienā!
Sastāvs: Kurkuma (Curcuma Longa); citronskābe (Citric acid).
Iepakojums: stikls. Uzglabāt temperatūrā no +5 līdz 25°C. Pēc atvēršanas glabāt ledusskapī un izlietot 30 dienu laikā.
Izlietot līdz: skatīt uz vāciņa.
Izcelsmes valsts: Indija.
Uzturvienība 100 ml / 15 ml: Enerģija 134 kJ, 31,7 kcal 20,10 kJ, 4.76 kcal Tauki Piesātinātie tauki <0,2g <0.1g <0.03g <0.01g Ogļhidrāti Cukurs 6.3g 1.1g 0.95g 0.17g Olbaltumvielas 1.2g 0.18g Sāls 0g 0g Ēteriskā eļļa 0.5% 0.5%