Mārdadžu sēklas samaļ, kad tās ir pilnībā nogatavojušās. Sēkliņas satur flavolignānus, kurus sauc par silimarīnu, un tās satur līdz 30% eļļas, E vitamīnu, sterolus, histamīnu, sveķveida vielas, rūgtvielas, gļotvielas u.c.
Lietošana: Viena tējkarote pulvera, uzdzerot ūdeni vai arī pievienojot to ēdienam. Pietiek ar 1 tējkaroti dienā!
Uzglabāt: +5 līdz + 25C. Pēc atvēršanas, cieši aizveriet iepakojumu un glabāt istabas temperatūrā.
Alergēnā informācija: var saturēt glutēnu, sinepes, riekstus, sezamu, selerijas.
Izcelsme: Polija
Uzturvērtība 100 g / % RWS*
Enerģētiskā vērtība -376 kcal /1573 kJ / 19%
Olbaltumvielas - 16 g / 6%
Tauki - 24 g / 34%
tai skaitā piesātinātās taukskābes - 4,6 g / 23%
Ogļhidrāti - 1 g / 1%
tai skaitā cukuri -1 g / 1%
Sāls - 0,02 mg / 0%
*ieteicamā deva pieaugušajam cilvēkam (8400 kJ/ 2000 kcal).