Bāzēta uz saulespuķu eļļas bāzes.
Auksti spiesta, filtrēta augu eļļa satur maksimāli daudz taukos šķīstošu, bioloģiski aktīvu vielu. Tāpēc tās lietošanas laiks, atbilstoši ES normatīviem, ir noteikts ne ilgāks kā 6 mēneši. Savukārt, pieminēto bioloģiski aktīvo vielu klātbūtne eļļā, būtiski paaugstina tās lietošanas vērtību.
Lietošana veselībai: Kurkuma un melno piparu eļļa aktivizē vielmaiņu. Eļļas lietošana kavē locītavu iekaisumu veidošanos un osteoporozes attīstību. Abas eļļas sastāvdaļas ir spēcīgi antioksidanti. Kurkumīns un piperīns, kā rāda jaunākie pētījumi,kopā spēj apturēt cilmes šūnu vairošanos un tādējādi kavēt krūts vēža izveidošanos. Kurkuma un melno piparu eļļa ir teicama dabīga antibiotika. Eļļu lieto kakla sāpju gadījumos. Var izmantot ārstējot anoreksijas slimniekus, jo tā izraisa apetītes palielināšanos. Eļļa izmantojama hroniska noguruma ārstēšanā.
Lietošana kulinārijā: Kurkuma un melno piparu eļļa piedod ēdieniem specifisku garšu, kas uzlabo apetīti. Plaši lieto Austrumu virtuves ēdienu gatavošanā. Ar to var apziest gaļu un zivis pirms cepšanas vai sautēšanas. To var pievienot kotlešu masai, un tajā var cept omletes un olu kulteņus.
Eļļas saturs: Eļļa satur omega 3 un omega 6 taukskābes, E, K, PP vitamīnus, kā arī citas bioloģiski aktīvas vielas, no kurām sevišķi atzīmējams kurkumīns, kapsaicīns un piperīns.