-
Garšvielu un tulsi lapu sajaukums;
-
Zems kofeīna saturs.
Eksotisku tēju garšvielu un Tulsi lapu sajaukums. Piemīt asa garša pamatojoties uz Indijas tējas dzeršanas tradīcijām. Indijas tautas medicīna uzskata, ka maisījums attīra aknas, asinis, izvada šlakus, uzlabo organisma imūno sistēmu. Ir brīnišķīgs energotoniks. Nesatur augstu kofeīna daudzumu. Tam ir brīnišķīga garša un aromāts.
Sastāvs: Rama Tulsi (Ocimum Sanctum), Krišna Tulsi(Ocimum Sanctum), Assam teja (melna tēja), Masala (ingvers) kardamons zaļais. Brūnais kardamons, kanielis, krustnagliņas, dabīgie melnie pipari, muskata rieksts, un mase.
Tulsi tēju unikālu padara tas, ka sastāvā ietilpst trīs Tulsi veidi: Rama, Krishna un Vana. Visas šīs tējas šķirnes tiek audzētas ievērojot visaugstākos standartus mazās, tradicionālās saimniecībās. Tēju žāvē zemā temperatūrā, smalcina, sajauc un iesaiņo ar mūsdienīgu higiēnisku iekārtu, atbilstoši prasībām, kas garantē maksimālu svaigumu, aromātu un atbilstošu iedarbību. Tulsi tējas bāze Holy Basil, Svētais Baziliks – ar lieliskām tonizējošām, spēkus atjaunojošām un sasprindzinājumu noņemošām īpašībām. Tulsi ir viens no Indijas visaugstāk novērtētajiem sakrālajiem augiem un tiek uzskatīts par „dziedniecisku balzāmu” ķermenim, prātam un dvēselei. Tas atver sirdi un prātu, piešķir mīlestības un uzticības enerģiju, pastiprina ticību, līdzjūtību un prāta skaidrību. Uzskata, ka Svētais baziliks dod dievišķo aizsardzību, attīra auru un nostiprina imūnsistēmu. Mūsdienu zinātnes pētījumi liecina, ka Tulsi ir lielisks adaptogēns, noņem stresu, palielina izturību, novērš iekaisumus, samazina holesterīnu, izvada toksīnus, aizsargā no radiācijas, noder čūlas profilaksei, pazemina augstu temperatūru, uzlabo gremošanu un nodrošina organismam bagātīgu antioksidantu un citu barības vielu krājumus. Sevišķi labi Tulsi ietekmē sirdsdarbību, asinsvadus, aknas, plaušas un regulē asinsspiedienu un cukura līmeni asinīs.
Lietošana: vienas tases pagatavošanai izmantojiet 1 tējkaroti. Uzlejiet vārošu ūdeni un dodiet ievilkties 3 minūtes, lai uzlabotu un pastiprinātu tējas garšu var pievienot cukuru vai medu. Iespējams sagatavot arī auksto tēju; dodiet tējai atdzist un ievietojiet to ledusskapī. Pasniedzot tēju var ielikt ledus gabaliņus. Nelietot pēc derīguma termiņa beigām. Uzglabāt sausā viet , prom no saules stariem.