Recepte: Čia sēklu pudiņš ar apelsīniem un mandarīniem

Publicēts 05.10.2018 |  Lasīts 4348 reizes | 

Čia sēklas šobrīd ir ļoti iecienītas. Kāpēc? To sastāvā esošais lielais daudzums Omega 3 taukskābju, antioksidanti un šķiedrvielas padara šīs sēkliņas par īpaši vērtīgām. Uzbriedinātas čia sēkliņas maigi attīra gremošanas sistēmu, uzsūcot un izvadot dažādus sārņus un rada sāta sajūtu. Iekļauj čia sēkliņas savā ēdienkartē, pagatavojot gardus ēdienus, kā, piemēram, čia pudiņš ar citrusaugļiem.

Sastāvdaļas 1 porcijai:
Pagatavošana:
  • Vakarā iemērciet čia sēklas kokosriekstu / rīsu pienā, samaisiet un ielieciet uz nakti ledusskapī.
  • No rīta izņemiet čia pudiņu no ledusskapja.
  • Nomizojiet cutrusaugļus un sadaliet daiviņās.
  • Izkārtojiet citrusaugļu daiviņas uz pudiņa.
  • Pārkaisiet ar kokosriekstu skaidiņām un pistācijām.

 
Lai gardas brokastis un izdevusies diena! 
 
 

Atslēgvārdi: cia_pudins,
      Salidzini.lv logotips      Visa-mastercard   VerifiedByVisa   Mastercard-Securecard
Lavandas.lv © 2024    Jebkuru materiālu pārpublicēšana bez Lavandas.lv atļaujas stingri aizliegta.

uz augšu