Vienkārši un ātri pagatavojami cepumi ir veselīgs našķis līdzi ņemšanai uz skolu, bērnudārzu vai uz ofisu, enerģijas pilna un sātīga uzkoda ceļotājiem. To pamatā ir veselīgās BIO piecu graudu pārslas.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
-
sakarsējiet cepeškrāsni uz 180 grādiem;
-
sajauciet sviestu ar agaves sīrupu un datelēm;
-
pievienojiet olu;
-
atsevišķā traukā sajauciet miltus, 5 graudu pārslas, cepamo pulveri un garšvielas;
-
sajauciet abus maisījumus kopā;
-
pievienojiet riekstus, sēklas un žāvētos augļus;
-
ieklājiet pannā cepamo papīru;
-
ar samitrinātām rokām veidojiet no iegūtās mīklas golfa lieluma bumbiņas un izvietojiet tās uz pannas;
-
saspiediet bumbiņas ar plaukstu, līdz iegūstat vēlamo cepuma formu;
-
liekiet cepeškrāsnī un cepiet 15 min;
-
ļaujiet atdzist, ja vien variet nociesties.
Lai garšīgi un enerģiski!
Avots: http://www.verival.at