Smalkais muslis - gards, sātīgs, veselīgs bez papildus pievienota cukura! Saldumu tam piešķir žāvētie augļi, kas samalti kopā ar pilngraudu auzu pārslām. To var lietot kopā ar aukstu vai siltu pienu, kefīru, paniņām, bezpiedevu jogurtu, smūtijiem u.tml., un ar to var radīt dažādus kulinārijas brīnumus. Lūk, vienkārši un bezgala gardi!
Sastāvdaļas:
kanapē kociņi.
Pagatavošana:
Blenderī sablenderē dateles līdz viendabīgai masai.
Bļodā liek dateļu masu, pieber Smalko musli un pielej 50ml kokosriekstu piena.
Visu sajauc. Ja ir par sausu, pielej vēl pienu.
Tad ar rokām veido zīles formu, iedur kociņus un liek ledusskapī uz stundu.
Pēc stundas zīles iemērc izkausētā šokolādē.
Ar otiņu apsmērē cepurītes daļu ar šokolādi un pielipina drupinātās kakao pupiņas.
Lai gardi!
Paldies par recepti: