Inulīns ir dabisks ogļhidrātu avots, tam ir prebiotiskas īpašības. Inulīns ir ieteicams kā papildinājums fermentētiem piena produktiem, konditorejas izstrādājumiem (uzlabo kūku struktūru) un sabiezēšanai (miltu vietā). To var lietot arī pēc izšķīdināšanas siltā ūdenī.
Sastāvdaļas: inulīns* 100%.
*Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 848 kJ/210 kcal; tauki: 0g, no tiem piesātinātās taukskābes 0g; ogļhidrāti: 8g, no kuriem cukuri 8g; šķiedrvielas: 89g; olbaltumvielas: 0g; sāls: 0,5g.
Inulīns iegūts no agaves (Blue Agave Tequilana Webber).
Pārmērīgs patēriņš var radīt caureju.
Ražots Polijā. Izcelsmes valsts: Meksika.