Mandeļu milti ir veselīgāks un garšīgāks kviešu miltu aizstājējs. Lietojiet maizes izstrādājumu, dzērienu, kokteiļu un citu ēdienu pagatavošanā.
-
Dabisks superprodukts, kas satur daudz kalcija un magnija
-
Piemērots lietošanai vegānu un veģetāros ēdienos
Mandeļu miltus var izmantot konditorejā, desertos un marcipāna gatavošanā. Šie milti padara ceptus izstrādājumus mitrākus un piešķir tiem patīkamu mandeļu garšu. Mandeļu milti ir ideāli piemēroti ēdieniem ar zemu ogļhidrātu saturu. Izmēģiniet tos pievienojot arī kokteiļiem.
LIETOŠANA: Mandeļu miltus var izmantot konditorejā, desertos un marcipāna gatavošanā.
SASTĀVDAĻAS: Dabīgi mandeļu milti.
Izcelsmes valsts: ASV.
Iepakots Igaunijā.
Uzglabāt sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem.