Z.s. “Kaņepītes” BIO rudzu milti ir 100% dabīgs produkts. Rudzu miltos ir daudz šķiedrvielu, B grupas vitamīnu, vērtīgo aminoskābju, kā arī kālija, kas ir svarīgs elements normālas sirdsdarbības nodrošināšanai.
Viens no populārākajiem rudzu miltu pielietojumiem ir maizes cepšana, bet rudzu milti labi noder sklandraušiem, plātsmaizēm, piparkūkām, cepumiem, biezputrām. Rudzu miltus var pievienot visām ātrajām maizes mīklām, ko gatavo bez raudzēšanas (ar sodu, cepamo pulveri vai uz kefīra bāzes), tur tie labi izceļ un bagātina gan garšu, gan uzturvērtību.
Sastāvs: BIO rudzu milti
Glutēnu saturošs produkts.
100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1370kJ / 325kcal, tauki 1,6g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,3g; ogļhidrāti 61,3g, tostarp cukuri 1,7g; šķiedrvielas 15g; olbaltumvielas 8,7g; sāls 0g.
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Ražotājs: z.s. “Kaņepītes”, Kocēnu pagasts, Valmieras novads