"Lebensbaum" ekoloģiska mate tēja ar spēcīgu un pilnīgu garšu. No Paragvajas ilekša (lat. Ilex paraguariensis) koka lapām gatavojamā mate tēja dabiski satur kofeīnu. Bez mākslīgiem aromatizētājiem. Ilgu laiku mate tēja bija pazīstama tikai Dienvidamerikā, tikai nesen to iecienījuši arī eiropieši.
Tradicionāli šis enerģiju sniedzošais dzēriens tiek dzerts no kalabasa – trauka, kas izgatavots, izgrebjot pudeļķirbi. Taču to var baudīt arī no Eiropas stila krūzītēm.
Pagatavošana: krūzītē 1 tējkaroti ar kaudzi tējas aplej ar verdošu svaiga vārījuma ūdeni. Ļaujiet ievilkties 7-10 minūtes.
Stingra kvalitātes kontrole. Ievēroti godīgas tirdzniecības principi.
Ražošanas process ir klimatam draudzīgs.
Sastāvdaļas: ekoloģiska mate tēja.