Rīsu, zivju ēdieniem, zupām, desertiem u.c.
Safrāns ir pasaulē dārgākā garšviela, jo tā audzēšana un iegūšana ir sarežģīta un laikietilpīga. Tā smalkos pavedienus iegūst no safrāna krokusa ziedu drīksnām, to vāc ar rokām. Safrānu pirms lietošanas ieteicams pamērcēt siltā pienā vai ūdenī, kad safrāns iekrāsojis šķidrumu, to pievieno ēdieniem. Šķidriem ēdieniem safrānu var sasmalcināt piestiņā un pievienot bez mērcēšanas. Safrāns piešķir ēdienam ne tikai skaistu krāsu, bet arī smalku aromātu.
Sastāvdaļas: 100% safrāna pavedieni*
*bioloģiskā lauksaimniecība ES/ārpus ES.
Kontroli veica: skat. uz iepakojuma.
Kvalitātes garantija:
100% bioloģiski audzēts;
Bez aromatizētājiem;
Bez ĢMO;
Stingra kvalitātes kontrole;
Dabai un klimatam draudzīgs produkts;
Iegūts godīgas tirdzniecības ceļā.