-
Iegūtas no ilgtspējīgiem resursiem
-
Dabīgas pārtikas krāsvielas
-
5 dažādas krāsas
-
Piemērotas baltām un brūnām olām
1. Ielejiet traukā (~ 18cm diametrā) ūdeni 750 ml - nepievienojiet etiķi!;
2. Ieberiet paciņu krāsas un sajauciet ar ūdeni;
3. Ieliekiet šķidrumā 5-7 svaigas olas. Ūdenim pilnībā jāapņem olas un jābūt vismaz 1 cm virs tām;
4. Uzkarsējiet ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai (100 grādiem);
5. No uzkarsēšanas brīža vāriet ~ 5 – 7 min;
6. Pēc krāsošanas olas izņemiet un ievietojiet aukstā ūdenī.
Krāsas tonis kļūst intensīvāks olām atdziestot. Baltām olām krāsa būs piesātinātāka, brūnajām – maigāka.
Dabīgās krāsas dažādām olām var reaģēt atšķirīgi - toņi un intensitāte var atšķirties.
Sastāvdaļas: sāls, krāsvielas: kurkuma E100 (kurkuminoīds), karmīnskābe E120, hlorofils E140.