„Bauck Hof“ ekoloģiskais miltu maisījums ābolu pīrāga pagatavošanai - ikviens, pat iesācējs, var izcept gardu pīrāgu bez sintētiskām vielām. Un pat bez glutēna. Ātri pagatavojams. Piemērots vegāniem.
Bez sintētiskām krāsvielām, aromatizētājiem un konservantiem, bez baltā cukura (saldināts ar nerafinētu cukurniedru cukuru). 2 iepakojumi pa 250 g katrā.
Pīrāga ar sviestu un olām pagatavošanai jums būs nepieciešams: 3 olas, 125 g mīksta sviesta, 500 g ceturtdaļās sagrieztu, mizotu ābolu. Lai izceptu lielāku kūku, dubultojiet piedevu daudzumu un izmantojiet abus pīrāga maisījuma iepakojumus.
Pagatavošana:
1) Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un cep bez papildu ventilācijas funkcijas. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs. Iesmērē ar taukvielu cepamo formu (25 cm).
2) Iepakojuma saturu ieber bļodā un sajauc ar pārējām sastāvdaļām (izņemot ābolus). Visu labi saputo ar mikseri līdz viendabīgai masai un ielej ietaukotajā cepšanas formā.
3) Ābolu ceturtdaļu augšmalās izveido dažus iegriezumus un vienmērīgi izkārto tos uz mīklas.
4) Ielieciet kūku cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180°C (ar karstuma padevi no augšas un apakšas), krāsns vidējā nodalījumā un cepiet apmēram 45 minūtes.
Vegāniskā ābolu pīrāga pagatavošanai jums būs nepieciešams: 50 g mīksta margarīna, 100 g sojas jogurta, 100 g ābolu mērces un 500 g mizotu ābolu, sagrieztu ceturtdaļās. Lai izceptu lielāku kūku, dubultojiet piedevu daudzumu un izmantojiet abus pīrāga maisījuma iepakojumus.
Sastāvdaļas: rīsu milti*, neapstrādāts cukurniedru cukurs*, tapiokas ciete*, cepamais pulveris (irdinātājs: nātrija bikarbonāts, skābuma regulētājs: monokalcija tartrāts, kukurūzas ciete*), vaniļa*, jūras sāls. *– no ekoloģiskām saimniecībām.
Uzturvērtība (100 g) - 1600 kJ/377 kcal: tauki 0,5 g (no tiem piesātinātās taukskābes 0,2 g), ogļhidrāti 88 g (no tiem cukuri 45 g), šķiedrvielas 1,1 g, olbaltumvielas 3,9 g, sāls 0,78 g.