Gardās šokolādes kūciņas. Bez glutēna
Sastāvs: cukurniedru cukurs*, kukurūzas ciete*, rīsu pilngraudu milti*, šokolādes skaidiņas maigi rūgtas* 15% (cukurniedru cukurs*, kakao masa*, kakao sviests*, emulgators – saulespuķu lecitīns), kakao pulveris* 8%, biezinātājs – Jāņmaizītes sēklu milti*, jūras sāls, Burbona vaniļa*
* kontrolēta bioloģiska audzēšana.
100g produkta satur: 1734kJ / 410kcal, 4,8g tauki no tiem 2,9g piesātinātās taukskābes, 85,3 ogļhidrātu no tiem cukurs 55,0g, 4,2g šķiedrvielas, 4,2g olbaltumvielu, 0,1g sāls.
Šis produkts var saturēt sojas daļiņas.
Recepte: Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175°C. Miltu maisījumu samaisa ar 200 g mīksta sviesta un 2 olām. Tad pamazām iemaisa 100 ml pienu. Mīklu ielej cepamajā formā, nolīdzina un vidējā līmenī cep aptuveni 25 min. Kārtīgi atdzesē un sagriež gabaliņos.