Herbamare sastāvā ir 12 svaigi vāktu dārzeņu, augu maisījums, kā arī minerālvielas un jodu saturoši jūras augi. Herbamare bagātīgo garšu vislabak var izbaudīt, lietojot to kā garšvielu. Izmantoti dārzeņi un augi, kas izaudzēti ar organiskām metodēm (sakaņā ar BIO SUISSE standartiem). Macerāciju veic šādi: Visus dārzeņus un augus apstrādā tūlīt pēc ievākšanas. Katra sastāvdaļa atsevišķi tiek sajaukta ar jūras sāli un uzglabāta četrus līdz divpadsmit mēnešus ilgu laiku. šajā laikā sāls uzsūc sulu un garšu. Pēc tam katra sastāvdaļa tiek uzmanīgi izžāvēta vakuumā, lai saglabātu tās garšu.
Lietošana:
Piemārots lietošanai parastā sāls vietā gaļai, zivīm, dārzeņiem, graudiem, kartupeļiem, zupām, mērcēm, biezpienam un citiem produktiem.
Sastāvs: Jūras sāls, dārzeņi un garšaugi (seleriju saknes, puravi, kreses, sīpoli, maurloki, pētersīļi, lupstājs, ķiploki, baziliks, majorāns, rozmarīns, timiāns), jūras augi, brūnaļģes*.
* ekoloģiski audzēts