Īpašā metodē kaltētas upenes, kas iegremdētas tumšā škokolādē un papildinātas ar vijolīšu ziedlapiņām, un izcilām pistācijām.
ChocoMe pamatā ir tumšā šokolāde, kas ir papildināta ar izcilām pistācijām no Bronte, kristalizētām vijolīšu ziedlapiņām un liofilizētām upenēm. Pateicoties Syrah sarežģītībai, tās mistiskākās un tanīniem bagātās vīnogas var akcentēt tās dominējošākās garšas. Ar šo šokolādes radīšanu tiek atklāti slēptie augļu aromāti.
Pistācijas no Bronte, Itālijas
Patērētāji ar vissmalkākot garšas izjūtu zina, ka vislabākās pistācijas pasaulē nāk no Sicīlijas. Pilsētas ar 20 tūkstošiem iedzīvotāju – Bronte. Pistāciju rieksti no Bronte ir pavisam īpaši, tos novāc tikai katru otro gadu. Kondoli ir palieli un gareni ar spilgtu smaragdzaļu krāsu un intensīvu smaržu. Šīs senās sēklas eksportē visā pasaulē kā luksusa sastāvdaļas no Etnas kalnu dārziem.
Šokolāde un vīns
Šie divi produkti ir aizraujoši gastronomiski paši par sevi, kas nodrošina garšas pumpurus ar simtiem aromātiskām sastāvdaļām. Kas notiek, ja savieno šos divus produktus? ChocoMe izgatavo šokolādes ar slavena vīnziņa palīdzību. Šiem neatkārtojamiem roku darbiem ir īpašas virskārtas, kas ar atbilstošām garšām piemērotas noteiktam vīna veidam.
ChocoMe tika izveidots ar mērķi, lai pasaulei atklātu ideālas šokolādes garšas. Katram šokolādes mīļotājam ideāla tāfelīte nozīmē kaut ko atšķirīgu, tādēļ ChocoMe nodrošina iespēju izveidot vairāk nekā 60 miljonu dažādas, unikāli izstrādātas un katram pielāgotas šokolādes tāfelītes. ChocoMe galvenais mērķis ir nepārtraukti ražot augstākās kvalitātes šokolādes, kas atbilst patērētāju prasībām visos spektos.
Perfekta šokolāde pieprasa vissmalkākās sastāvdaļas, tādēļ ChocoMe izmanto tikai premium šokolādes bāzes ar 100% kakao sviesta saturu, ko nodrošina “Callebaut”, pasaulē lielākais šokolādes ražotāju uzņēmums. ChocoMe piedāvā daudzveidību sastāvdaļās, izmantojot rūpīgi izvēlētas viskvalitatīvākās sastāvdaļas no Vācijas, Itālijas un Francijas piegādātājiem, turklāt, lai izvairītos no masveida ražošanas process, ChocoMe šokolādes ir roku darinātas.
Pirms nogaršojat ChocoMe šokolādi ieteicams to īsu brīdi to paturēt istabas temperatūrā, ja iepriekš tā ir glabāta vēsākā vietā. Optimātā temperatūra 20 °C. Pēc iepakojuma atvēršanas, rūpīgi pārbaudiet šokolādes tāfelītes virsmu, tai ir nedaudz jāspīd. Pārbaudiet arī smaržu, vajadzētu sajust tīras šokolādes smaržu, kas sajaukta ar izvēlētajām sastāvdaļām.
Sastāvdaļas: Valhrona 66% tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgatori: sojas lecitīns, aromatizētājs: dabīga vaniļa, kakao saturs vismaz 66%.) Kristalizētas vijolīšu ziedlapiņas (cukurs, dabīgs vijolīšu zieds, akācijas sveķi, dabīga ēdiena krāsa, dabīgs aromāts); Pistācijas no Bronte; liofilizētas upenes.
Alergēni: Pistācijas no Bronte, soja.
Šokolāde ir ražota ražošanas uzņēmumā, kas pārstrādā zemesriekstus, koku riekstus, sezama sēklas, kviešus un pienu.
UZTURVĒRTĪBA (100g):
Enerģētiskā vērtība 2200 kJ / 530 kcal, Tauki 36g, Piesātinātas taukskābes 20g, Ogļhidrāti 38g, Cukurs 35g, Olbaltumvielas 7.7g, Sāls 0.01g.