-
Ar sabalansētu tīras eļļas maisījumu 230° garantē perfektu cepšanu gaisa friterī, piešķirot kraukšķīgumu.
-
Tas ir saulespuķu eļļas ar augstu oleīnskābes saturu, avokado eļļas un rīsu eļļas maisījums.
-
Nesatur gāzi, nesatur konservantus, nesatur piedevas.
Kas ir 230?
230 grādus augsts dūmu punkts, kas nozīmē, ka eļļa piešādas temperatūras nesāk kūpēt. Lai izvairītos no piedeguma un kaitīgajiem brīvajiem radikāļiem jūsu ēdienā, ir svarīgi saprast, kuras eļļas ir vislabāk piemērotas katram ēdiena gatavošanas veidam.
Ir svarīgi zināt eļļas dūmu punktu un pievērst tam uzmanību, jo sadedzinātas eļļas izmantošana ēdiena gatavošanai sniedz vairāk nekā tikai nepatīkamu garšu.
Pilnīgi pietiek ar 3 izsmidzināšanas devām vienam gaisa fritera grozam, lai jūsu airfryer grozu papildinātu.
NEIZSMIDZINIET TIEŠI GAYTAVOŠANAS IERĪCĒ!
Lietošana:
Saldētiem ēdieniem: pirms ēdiena gatavošanas uzsmidziniet UZ PRODUKTIEM.
Svaigiem ēdieniem:
1. Gatavojiet ēdienu friterī 2/3 no kopējā gatavošanas laika, lai mazinātu mitrumu.
2. Izņemiet grozu no fritera un izsmidziniet eļļu.
3. Pabeidziet gatavošanu, iegūstot kraukšķīgu un viegli "ceptu" ēdienu.
Sastāvdaļas: saulespuķu eļļa, avokado eļļa, rīsu eļļa.
100ml uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 3404 kJ / 828 kcal; tauki 91,8 g, tostarp piesātinātās taukskābes 11,8 g, mononepiesātinātās taukskābes 68,2 g, polinepiesātinātās taukskābes 11,8 gogļhidrāti 0g, tostarp cukuri 0 g; olbaltumvielas 0g; sāls 0 g.
Ieteikumi glabāšanai un lietošanai: gan glabāšanas, gan lietošanas laikā aerosola flakonam jāatrodas istabas temperatūrā, tā tuvumā nevar būt atklāta liesma, dzirksteļu avoti vai ieslēgtas sildierīces. Flakons ir pakļauts paaugstinātam spiedienam. Flakonu nedrīkst pārdurt vai dedzināt, pat tad, kad tas ir iztukšots. Sargāt no tiešo saules staru iedarbības un nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50 grādus. Izmantojams tikai pārtikas produktiem. Sargāt no bērniem.