Ražots izmantojot tikai svaigu kokosriekstu mīkstumu. Kokosriekstu sviestu var baudīt gan siltā, gan aukstā veidā. Cepšanai iesakām izmantot augstākās kvalitātes neapstrādātu organisko kokosriekstu eļļu, jo tā ir karstumizturīgāka. Kokosriekstu sviestu var smērēt uz sviestmaizēm, pievienot desertiem, wok un ceptiem ēdieniem, piena kokteiļos, pie dzērieniem, mērcēm un zupām. Kokosriekstu sviests kļūst šķidrs pie 24 grādu temperatūras.
100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 2787kJ/677kcal, olbaltumvielas 7,6g, ogļhidrāti 7,7g, no tiem cukuri 7,4g, tauki 64,6g, no tiem piesātinātās taukskābes 60,8g, šķiedrvielas 17,3g, sāls <0,1g.
Uzglabāt tumšā un vēsā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtu, neturēt tiešos saules staros.
Temperatūrā, kas zemāka par 24ºC, produkts sacietē, tas neietekmē tā kvalitāti.