100% pilngraudu basmati rīsi. Lieliska piedeva eksotiskiem ēdieniem. Salīdzinot ar baltajiem rīsiem, tie satur apmēram trīs reizes vairāk šķiedrvielu un ir vērtīgs olbaltumvielu avots.
Pagatavošana. Noskalojiet 100 ml rīsu aukstā ūdenī, ieberiet tos 200 ml ūdens un uzvāriet. Tad cieši uzlieciet katlam vāku un samaziniet siltuma padevi. Pēc apm. 30 minūtēm noņemiet no uguns un ļaujiet 5 minūtes uzbriest
Sastāvdaļas: bioloģiski pilngraudu basmati rīsi. 100% pilngraudu. Lauksaimniecība ārpus ES (skat. uz iepak.).
100 g uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1540 kJ / 365 kcal, tauki 2,6g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,8 g, ogļhidrāti 73 g, tostarp cukuri 0,5 g, šķiedrvielas 3,5 g, olbaltumvielas 10,8 g, sāls mazāk nekā 0,01 g.