Līdzīgi kā rīsus, prosu var izmantot gan saldajos, gan pikantajos ēdienos, zupās, salātos vai veģetārajos burgeros.
Pagatavošana: pirms lietošanas noskalot karstā ūdenī, vārīt ūdenī attiecībā 1:2 (prosa 1 : ūdens 2), vārīt 5min., tad 30 min. ļaut ievilkties un uzbriest.
Var saturēt sezama, augļu čauliņu, sojas daļiņas. Glabāt vēsā, tumšā vietā.
Bioloģiskā lauksaimniecība ES. Kontroli veica: skat. uz iepakojuma.
100g produkta satur: enerģ. vērtība kcal 360/kJ1511; tauki 3.9g, t.sk. piesāt. tauksk. 1g; ogļhidrāti 69g, t.sk. cukuri 6.2g; šķiedrv. 3.8g; olbaltumv. 9.8g; sāls 0g