Sastāvdaļas: rīsu pilngraudu milti* (39%), kukurūzas ciete*, kukurūzas milti*, pilngraudu quinoa milti*, rīsu milti* (2%), saulespuķu sēklas*, linsēklas*, briedināšanai – Jāņmaizītes sēklu milti*, sezams*, jūras sāls, cepamais pulveris (nātrija hidrogēnkarbonāts, kālija hidrogēnkarbonāts, kukurūzas ciete*), briedinātājs – ksantāns.
* bioloģiski kontrolēta audzēšana
Jāpievieno tikai ūdens.
Vidējā uzturvērtība 100g Enerģētiskā vērtība 1550kJ/368kcal Tauki 7,8g piesātinātās taukskābes 1,0g Ogļhidrāti 63,4g no tiem cukurs 1,3g Šķiedrvielas 6,5g Proteīns 7,7g Sāls 2,6g Aptuveni 850 g maizes.
Pamatrecepte Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 225 °C, Mīklas miltu maisījumu sajaukt ar 500 ml auksta ūdens, divas minūtes maisīt. Neraudzēt! Mīklu likt ietaukotā maizes formā Mīklu no virspuses ar ūdeni nogludināt Ievietot cepeškrāsnī trauku ar ūdeni Maizi cept 5 min. Tad virspusē gareniski dziļi iegriezt Atlikušās apt. 50 min. cept krāsns apakšējā daļā Izņemt no formas un pirms griešanas atdzesēt.