"Clearspring" kaltētas jūraszāles HOKKAIDO KOMBU. Šīs jūraszāles tiek ievāktas ilgtspējīgā veidā ūdeņos pie Japānas ziemeļu prefektūras - Hokaido salas. Ideāli piemērotas vegānu "Dashi" buljona pagatavošanai. Lai zupām, sautējumiem vai mērcēm piešķirtu līdzsvarotu umami garšu, buljonu ieteicams pagatavot ar "Clearspring" kaltētajām šitake sēnēm. Produkts ir piemērots vegāniem.
Bez cukura un taukiem. Augsts joda saturs. Jods palīdz uzturēt normālu kognitīvo funkciju, enerģijas ieguves vielmaiņu, nervu sistēmas darbību, ādas stāvokli, vairogdziedzera hormonu veidošanos un normālu vairogdziedzera darbību. Svarīgi ievērot daudzveidīga un sabalansēta uztura lietošanu un veselīgu dzīvesveidu.
Lietošana: iemērciet 2 g jūraszāļu 1 litrā aukstā ūdens uz 20-30 minūtēm. Pēc tam lēni uzkarsējiet un pavāriet 5 minūtes. Izņemiet kombu no buljona un izmetiet.
Brīdinājums: cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret jodu, pirms jūraszāļu lietošanas jākonsultējas ar ārstu. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Sastāvs: kaltētas jūraszāles kombu (lat. Laminaria japonica).
Var saturēt zivju, gliemju un/vai vēžveidīgo daļiņas.
Uzturvērtība (100 g) - 7 kJ/2 kcal: tauki 0 g (no tiem piesātinātās taukskābes 0 g), ogļhidrāti 0,2 g (no tiem cukuri 0 g), olbaltumvielas 0 g, sāls 0,02, jods 371 µg (247% NRV)
NRV - uzturvielu atsauces vērtība.