Piemērota vegāniem.
Īsta. Pilnīgi brīva no jebkādiem "uzlabotājiem".
Rūgts! šokolāde tiek gatavota pēc klasiskās metodes no kakao pupiņām (bean-to-bar).
Bean to bar nozīmē pilnu šokolādes ražošanas ciklu no kakao pupiņas līdz gatavai šokolādes tāfelītei:
-
kakao pupiņu grauzdēšana, smalcināšana un vējošana (kodolu atdalīšana no mizām),
-
šokolādes gatavošana granīta dzirnakmeņu iekārtā (melanžerā),
-
pirmatnējās" šokolādes liešana veidnēs
-
šokolādes karsēšana un temperēšana,
-
šokolādes liešana formās un iepakošana.
Sastāvdaļas: kakao pupiņu kodoli 27%, kakao sviests 27%, cukurniedru cukurs 18%, kokosriekstu piena pulveris 28%.
100g produkta satur: enerģ. vērtība 3096 kJ/687 kcal, tauki 59g (no tiem piesāt. tauksk. 39g), ogļhidrāti 33g (no tiem cukuri 21g), olbaltumvielas 5g.
Uzglabāt sausā,vēsā vietā no +12 - +20 grādu temperatūrai.
Ražots Latvijā.