Stēvija ir dabīgs saldinātājs - veselīga, neķīmiska alternatīva cukuram:
Stēvija (Stevia rebaudiana Bertoni) sen jau ir pazīstama cilvēcei. Senie Paragvajas vietējie iedzīvotāji, Guarani indiāņi, gadsimtiem ilgi izmantojuši stēviju ēdienu pagatavošanā. Jo īpaši stēvija ir populāra Japānā, kur tā ieņem 40% no saldinātāju tirgus daļas, kā arī pieprasīta citās Pasaules valstīs, jo sevišķi ar cukura diabētu sirgstošo cilvēku vidū.
Sastāvs: Skābuma regulētājs: nātrija bikarbonāts, mono nātrija citrāts [E331], saldinātājs steviolglikozīds [E960] (Rebaudiozīds A97% [20.8g/100g]), leicīns, karboksimetilcelulozes nātija sāls [E460]
Mikrobioloģiski tīrs produkts, atbilst ES ārstniecības grāmatas 2.8.13 prasībām, brīvs no pesticīdiem un citām kaitīgām vielām.
Uzturvērtība 100g: enerģētiskā vērtība 248kJ/ 59 kcal, tauki 0g, tostarp piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrāti 0g, tostarp cukuri 0g, olbaltumvielas 0g, sāls 0g.