Baltā kvinoja ir lieliska alternatīva tradicionālajiem graudaugiem vai pastai. Lieliski iederās zupās, ar dārzeņiem, mērcēs, sacepumos un desertos.
Pagatavošana: noskalojiet kvinoju ar karstu ūdeni. Liekiet vārīties attiecībā (1 kvinoja : 2 ūdens). Vāriet ~25 min., pievienojiet sāli un garšvielas gatavai kvinojai.
Sastāvdaļas: baltā kvinoja 100%*.
*no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100g produkta uzturvērtība:
enerģētiskā vērtība 1532kJ / 363 kcal;
tauki: 5,9g; no tiem piesātinātās taukskābes: 0,5 g;
ogļhidrāti: 62 g; no kuriem cukuri: 1,6 g;
proteīns: 12 g; sāls: 0g.
Var saturēt glutēnu, zemesriekstu un citu riekstu daļiņas, sezama sēklas un soju.