0 preces, 0,00 €
Rapadura cukuru iegūst no tīras cukurniedru sulas, kas pēc izspiešanas iebiezināta un izkaltēta, tā iegūstot raksturīgo krāsu, karameles garšu un saglabājot dabiskās minerālvielas.
Cukurs piesaista ūdeni, tādējādi laika gaitā, dabīgā procesā tas sacietē.
Sastāvdaļas: cukurniedru cukurs*
*no sertificētas bioloģiskas lauksaimniecības
Uzglabāt istabas temperatūra 25*C un ar zemu relatīvo gaisa mitrumu +/- 65%
Uzturvērtība 100g: Enerģētiskā vērtība 1339 kJ/ 320 kcal, tauki 0g, no tām piesātinātās taukskābes 0g, Ogļhidrāti 84,0g, no tiem cukuri 84,0g, Šķiedrvielas 0g, Olbaltumvielas 0g, Sāls: 30mg
Valsts: Paragvaja