Sastāvs: Šokolāde ir bagāta ar antioksidantiem - flavonoliem, kā arī tā satur alkaloīdus - teobromīnu, feniletilamīnu un kofeīnu, kas saistīti ar serotonīna (laimes hormona) līmeni smadzenēs. Šokolādes sastāvā ir mikroelementi, K, E, D, A vitamīni.
Lietošana kosmētikā: Eļļa ātri iesūcas ādā, dziļi baro un mitrina to, mazinot brīvo radikāļu negatīvo ietekmi, aizsargājot no krunciņu veidošanās. Efektīvi uzlabo ādas elastību un krāsu - rodas viegls saules iedeguma iespaids un kārdinošs šokolādes aromāts. Baro, atsvaidzina un tonizē ādu. Atjauno ādas elastību, dziļi mitrinot un barojot. Tā saucamais liftinga efekts pamanāms, jo procedūrā tiek regulēts ādas pH līmenis, radot komforta sajūtu ilgam laikam. Mazinās celulīts, atjaunojas un barojas ādas šūnas. Patīkamais aromāts mazina depresiju, novērš nemieru un spriedzi, uzlabo garastāvokli, āda kļust samtaināka un mirdzošāka, it kā uzlādēta ar pozitīvo enerģiju.
Lietošana kulinārijā: Var izmantot gatavojot desertus un konditorejas izstrādājumus.