Atjaunināts FiberFin sastāvs ar ievērojami palielinātu uzturvielu saturu.
Šķiedrvielas ir ne tikai svarīgas gremošanas procesa nodrošināšanai, bet var arī palīdzēt jums saglabāt veselību un slaidumu. FiberFin satur rezistentu cieti, īpaši noderīgu šķiedrvielu formu ar pierādītajām priekšrocībām veselībai. Pētījumi un atklājumi par stabilo cieti lietderibu ir lielākais izrāviens ogļhidrātu pētniecībā pēdējo 20 gadu laikā.
Tas, kas atšķir rezistento cieti no cita veida šķiedrām – tā ir tās spēcīga ietekme uz kopējo organisma veselību un svara kontroli. Tas ne tikai palielina organisma spēju dedzināt taukus un samazina izsalkumu. Pētījumi arī liecina, ka rezizstentā ciete uzlabo cukura kontroli asinīs, ir laba imūnsistēmai un var pat samazināt sirds un asinsvadu slimību, diabēta un dažu vēža formu saslimšanas risku. Uzlabo veselību un veicina labu gremošanas funkcionēšanu.
Bez glutēna. FiberFin palielina sāta sajūtu, tāpēc jūs ēdat mazāk.
Kā pareizi izmantot FiberFin? Kā diētisko piedevu: pievienojiet FiberFin pārslām, smūtijiem, dzērieniem, jogurtam. Pietiek ar vienu ēdamkaroti. Cepšanai: vienkārši aizstājiet ar Fiberfin 10-20% no miltiem. Garša un izskats nemainīsies! Ja jūs, piemēram, 7% no miltiem picas receptē aizstāsiet ar Fiberfin, šķiedras saturs būs tikpat daudz kā neizsijātā pilngraudu maizē.
Masa: 400 g
Sastāvs: Modificēta kukurūzas ciete.
Uzturvērtība 100g gatavā produkta: Enerģētiskā vērtība: 830 kJ/ 204 kcal Tauki: 0 g t.s. piesātinātās taukskābes: 0 g Ogļhidrāti: 13 g t.s. cukuri: 0 g Šķiedrvielas: 75 g Olbaltumvielas: 0.2 g Sāls: 0.69 g
Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).