Šajā maizē ir daudz veselīgu un vērtīgu sastāvdaļu. Bagāta ar šķiedrvielām un proteīnu, un papildus satur omega-3 un kalciju no čia sēklām. Maize bez olām, piena, glutēna, rauga, cukura un sojas. Viena šķēle satur tikai 1,5 g ogļhidrātu un garšo tāpat kā parastā pilngraudu maize. Lieliski der mazkaloriju hamburgeru pagatavošanai.
Masa: 1000 g
Pagatavošana:
Sastāvdaļas cepšanai: maizes maisījums, ūdens. Pievienojiet 300 ml ūdens uz 250 g maisījuma un samaisa. Pagaidiet 5 minūtes, pēc tam novietojiet uz cepšanas paplātes uz 200° (maize – 60 min, ruļļi – 25 min).
250 g paciņa dod apmēram 500 g gatavu maize. !
Lai iegūtu labāko rezultātu, neizmantojiet cepšanas formu, bet gan vienkārši izveidojiet maizes formu vai apaļas formas bulciņas un novietojiet tos uz cepamās paplātes.
Sastāvs: šķiedras (no cukurbietēm, cigoriņiem un zirņiem), FiberFin (dabīgā rezistenta kukurūzas ciete), sēklas (saulespuķu, sezama, linu), zirņu proteīns, kaņepju proteīns, sukrin (eritritols), čia milti, irdinātājs (bikarbonāts kālija, Glikono deltalaktons), minerālsāls (nātrija hlorīda un kālija hlorīds).
Uzturvērtība 100g gatavā produkta: Enerģētiskā vērtība: 169 kcal/ 697 kJ Tauki: 8.9 g tostārp piesātinātās taukskābes: 0.7 g Ogļhidrāti: 3.3 g tostārp cukuri: 0.6 g Šķiedrvielas: 19 g Olbaltumvielas: 9.6 g Sāls: 1.2 g
Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).