-
Nav pievienots cukurs
-
Zems ogļhidrātu saturs
-
Daudz šķiedrvielu
Marcipāns Sukrin – alternatīva parastajam marcipānam, tikai bez pievienota cukura un ar augstu šķiedrvielu saturu. Var izmantot arī cepšanai. Sastāvā 45 % mandeles.
Sastāvs: mandeles (45%), isomalto-oligosaharīdi (IMO), oligofruktoze (uztura šķiedrviela), saldinātāji (eritritols, steviaglikozīdi), ūdens, kālija sorbāts (konservants).
Satur dabīgos cukurus.
Uzturvērtība 100g produkta:
Enerģētiskā vērtība: 329 kcal/ 1353 kJ
Tauki: 24 g (no tiem piesātinātās taukskābes: 1.8 g)
Ogļhidrāti: 22 g (no tiem polioli: 17 g (eritritols*), no tiem cukuri: 3 g)
Šķiedrvielas: 29 g
Olbaltumvielas: 9,6 g
Sāls: 0.02 g
* Nepalielina cukura līmeni asinīs, netiek metabolizēts organismā
UZMANĪBU: ja vienā devā izmantojat vairāk kā 30 gramus, tas var iedarboties kā caureju veicinošs līdzeklis.
Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).