Olbaltuma pulveris (albumīns) var tikt izmantots ēdienu gatavošanā, lai palielinātu olbaltumvielu saturu ēdienos un padarītu tos veselīgākus, samazinot tauku un ogļhidrātu saturu. Turklāt, tā kā šis pulveris ir alternatīva sūkalu olbaltumvielām, to var izmantot arī sporta dzērienu pagatavošanai.
-
Ļoti augsts olbaltumvielu saturs - 85,8%, tikai 4,5% ogļhidrātu un gandrīz nulle tauku.
-
Svarīga veselīga uztura sastāvdaļa. Augsts olbaltumvielu saturs bez liekām kalorijām.
-
Var izmantot ēdienu gatavošanā, lai palielinātu olbaltumvielu saturu ēdienos, nepievienojot papildu taukus vai cukuru.
-
Laba alternatīva sūkalu proteīnam, ko var izmantot arī kā proteīna dzērienu.
SASTĀVDAĻAS: olbaltuma pulveris.
LIETOŠANA:
Gatavošanā: Var izmantot tieši kā pulveri mīklas pagatavošanai vai pirms sajaukšanas ar ūdeni (1 ēdamkarote pulvera uz apmēram 120 ml silta ūdens), lai no pulvera pagatavotu olu baltumu. Lieto kūku, smalkmaizīšu u. c. ēdienu pagatavošanai kā veselīgu sastāvdaļu.
Smūtijiem: Pievienojiet 1 ēdamkaroti pulvera smūtijam un sablendējiet. 1 mērkarote (25 g) dod 21,4 g olbaltumvielu un palīdz piešķirt smūtijam patīkamu tekstūru.
Sportistiem: Izmantojiet kā proteīna dzērienu, kā alternatīvu sūkalu olbaltumvielām. Olas ir ļoti augstu vērtēts olbaltumvielu avots kultūristu un sportistu vidū. Pulvera veidā, kas koncentrēts uz olbaltumvielām bez liekiem taukiem un ogļhidrātiem, to ir viegli lietot.
Pievienojiet 25 g vai vēlamo daudzumu dažādiem konditorejas izstrādājumiem, kokteiļiem, sporta dzērieniem, lai palielinātu tajos olbaltumvielu saturu.