"Lebensbaum" ekoloģiska, malta Burbonas vaniļa. Burbonas vaniļas maigā, saldā garša meistarīgi papildina saldos ēdienus, sākot ar kūku un beidzot ar Crème brûlée. Vaniļa ir piemērota lietošanai arī pie zivju ēdieniem un salātiem. Bez mākslīgiem aromatizētājiem.
Šī Burbona vaniļa ir ekoloģiski izaudzēta Madagaskarā. Tur tropiskajos mežos aug orhidejas. Mazie lauksaimnieki nodarbojas ar darbietilpīgo orhideju audzēšanu. Orhideju ziedus apputeksnē ar rokām. Ievingrināta roka dienā var apputeksnēt līdz pat 1200 ziediem. 6-8 mēnešu laikā no katra zieda izaug zaļa pāksts.
Pirms nogatavošanās, kad krāsa mainās no zaļas uz dzeltenu, katru pāksti noplūc ar rokām. Pēc mēnešiem ilgušā fermentācijas un žāvēšanas procesa, pākstis iegūst tumši brūnu krāsu. Šis 19. gadsimta Āfrikas skaistums tika nosaukts Réunion salas vārdā, kuru toreiz vēl sauca par Île Bourbon. Orhidejas, kuru pākstis mēs baudām, cēlušās no Meksikas, kur jau 14. gadsimtā acteku valdnieki salīdzināja patīkamo vaniļas aromātu ar kakao.
Sastāvdaļas: ekoloģiska malta Burbonas vaniļa.