Kordiceps (Cordyceps) sēnes pieder pie lielākajiem dārgumiem austrumos. Vērtīgās kordicepsa sēņu aktīvās sastāvdaļas veldzē slāpes, paaugstina darba spējas un organisma pretestības spējas ārējiem iedarbības faktoriem.
Sastāvs: 100% Cordyceps sēne.
Tējas pagatavošana: 1g (aptuveni 15-25 kaltētās sēnes gabaliņus) ielikt traukā un uzliet verdošu ūdeni (300-400 ml). Ļaut ūdenim atdziest un produkts ir gatavs lietošanai.
Rekomendējama dienas deva: 3 tases.
Zupas pagatavošana: 15g kordicepsa sēnes, 250g vistas, 3-5 ingvera šķēles, sāls, kartupeļi (pēc izvēles) garšvielas. Sākumā uzvārīt kordicepsu aptuveni 5 minūtes, tad nokāst ūdeni. Pievienot gaļu, kartupeļus, ingveru un pārējās garšvielas, vārīt 1,5 litra ūdenī 2-3 stundas.
Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Neto masa: 30 g.