Šokolādes māksla - bio lazdu riekstu krēma tumšā šokolāde (75%) un baltā šokolāde (25%), kas kūst uz mēles, ar espresso kafijas kraukšķiem. Kakao saturs lazdu riekstu krēma šokolādē: vismaz 36%.
Šokolādes iepakojumā izmantota NatureFlex dabiska folija, kas pamatā ražota no ilgtspējīgas koksnes šķiedras, kas kompostējams 40 dienu laikā un nodrošina tik pat labu aizsardzību kā PET vai alumīnija folija. Papīrs un kartons ir FSC sertificēts (FSC sertificēts papīrs parasti sastāv no neapstrādātas koksnes šķiedrām, bet tas var būt tikpat videi draudzīgs kā pārstrādāts (recycled) papīrs. Forest Stewardship Council sertifikāts dod klientiem iespēju izvēlēties meža produktus, piemēram, papīru un koksni, kas iegūti videi draudzīgā, sociāli atbildīgā un ekonomiski izdevīgā veidā.
Sastāvdaļas: nerafinēts niedru cukurs*, kakao sviests*, lazdu riekstu biezenis* 18%, kakao masa*, krējuma pulveris*, vājpiena pulveris*, šķīstošas espresso kafijas kraukšķi* 1,25%, sūkalu pulveris*, Burbona vaniļas ekstrakts*. * Bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).
Var saturēt citu riekstu un lipekļa (glutēna) daļiņas.
100 g vidējā uzturvērtība: 2425 kJ / 583 kcal, tauki 40,6 g, tostarp piesātinātie 19,0 g, ogļhidrāti 45,9 g, tostarp cukuri 41,0 g, olbaltumvielas 6,0 g, sāls 0,09g.
Iekšējā folija ir kompostējama un ražota no 90% atjaunojamām izejvielām.